Bloemenveiling Tilburg 2021-05-03T13:21:16+02:00

Passie voor bloemen

Veelzijdig aanbod

Direct van de kwekers

Bezoek onze bloemenveiling in Tilburg

Bij onze bloemenveiling in Tilburg kunt u terecht voor een zeer uitgebreid en kleurrijk aanbod aan bloemen, bladgroen, hout en gedroogde producten. U als klant staat bij ons centraal, waardoor u al onze producten aanschaft tegen scherpe prijzen. P. Kuipers Bloemengroothandel zorgt ervoor dat u vindt waar u naar op zoek bent!

Een vraag over onze bloemen?

Neem contact op!
Bloemengroothandel Brabant | P. Kuipers Bloemengroothandel Tilburg BV

Bezoek onze showroom

De mooiste producten vindt u bij onze bloemenveiling in Tilburg

Doordat wij echt een passie hebben voor bloemen, zorgen we ervoor dat we alleen inkopen doen bij professionele bloemkwekerijen in binnen- en buitenland. Hierdoor kunt u bij onze bloemenveilig in Tilburg allerlei prachtige bloemen aanschaffen. Zo vindt u bij ons prachtige en kwalitatief hoogstaande snijbloemen en droogbloemen in allerlei kleuren, soorten en formaten. Alle bloemen die wij aanbieden bij onze bloemenveiling in Tilburg zijn van uitstekende kwaliteit en zijn een ware toevoeging aan het assortiment van iedere bloemenwinkel, zowel in Brabant als daarbuiten!

Bezoek onze veiling en doe uw inkopen

Bent u geïnteresseerd in het aanbod van onze bloemengroothandel in Brabant? Bezoek dan eens onze bloemenveiling in Tilburg! Wenst u van tevoren meer informatie? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0)13-4681792 of door een e-mail te sturen naar info@kuipersbloemengroothandel.nl. Wij helpen u graag verder!

Heeft u een vraag over onze bloemen?

+31 (0)13-4681792