Bloemenkwekerij Tilburg 2021-05-03T13:23:17+02:00

Passie voor bloemen

Veelzijdig aanbod

Direct van de kwekers

De producten van de betere bloemenkwekerij koopt u bij ons in Tilburg

We zijn zelf geen bloemenkwekerij, maar een bloemengroothandel in Tilburg. Echter, we hebben wel korte lijnen met diverse professionele kwekers in zowel binnen- als buitenland. Hierdoor bieden we een uitgebreid en kleurrijk assortiment aan, bestaande uit bloemen, bladgroen, hout en gedroogde producten. Doordat wij samenwerken met menig bloemenkwekerij in binnen- en buitenland, vindt u bij P. Kuipers Bloemengroothandel in Tilburg altijd de producten waar u naar op zoek bent!

Een vraag over onze bloemen?

Neem contact op!
Bloemengroothandel Brabant | P. Kuipers Bloemengroothandel Tilburg BV

Bezoek onze showroom

Bij de professionele bloemenkwekerij kopen wij in Tilburg ons assortiment in

Doordat wij als gerenommeerde bloemengroothandel in Tilburg zo’n grote passie voor bloemen en planten hebben, zorgen we ervoor dat we alleen bij de betere bloemkwekerij ons assortiment inkopen. Zo vindt u een zeer divers aanbod aan kleurrijke varianten van over de hele wereld. Zo hebben we een uitgebreid assortiment aan prachtige en sterke rozen, waar de Ecuador-rozen in het bijzonder de show stelen. Maar ook als u op zoek bent naar decoratiegroen, snijbloemen en droogbloemen kunt u bij onze groothandel in Tilburg terecht, dit kopen we namelijk ook in bij menig bloemenkwekerij in binnen- en buitenland.

Stel gerust uw vragen

Kortom, wij zijn van alle markten thuis! Om uw inkopen te doen bent u van harte welkom in onze showroom, waar u de mooiste bloemen vindt. Wij leveren onze producten niet alleen aan bloemenwinkels in Nederland; ook bloemenwinkeleigenaren uit Antwerpen zijn van harte welkom. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0)13-4681792 of door te mailen naar info@kuipersbloemengroothandel.nl. Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag over onze bloemen?

+31 (0)13-4681792