Leverancier decoratiegroen Tilburg 2021-05-03T12:28:21+02:00

Passie voor bloemen

Veelzijdig aanbod

Direct van de kwekers

Dé leverancier voor al uw decoratiegroen in Tilburg

Als leverancier van decoratiegroen staat P. Kuipers Bloemengroothandel uit Tilburg voor u klaar. Wij hebben een échte passie voor het vak, waardoor we als groothandel uit Tilburg een ruim, verassend én wisselend assortiment aan prachtig snijgroen aanbieden. Onze inkopers zorgen er namelijk voor dat we alleen het beste van het beste aanbieden aan onze klanten. U staat namelijk bij ons centraal. Als leverancier en groothandel in decoratiegroen uit Tilburg, bieden we ons snijgroen dan ook tegen scherpe prijzen aan.

Een vraag over onze bloemen?

Neem contact op!
Bloemengroothandel Brabant | P. Kuipers Bloemengroothandel Tilburg BV

Bezoek onze showroom

Als leverancier bieden wij decoratiegroen aan in onze showroom in Tilburg

We werken enkel samen met ervaren en professionele bloemkwekerijen in binnen- en buitenland. Hierdoor zijn we als leverancier en groothandel in decoratiegroen uit Tilburg in staat om u een zeer divers assortiment aan snijgroen aan te bieden. U kiest bijvoorbeeld uit diverse soorten rozen, waaronder de Ecuador-roos. Deze sterke bloemsoort heeft een lange houdbaarheid en is te herkennen aan haar grote bloemknoppen en fraaie kleuren(combinaties). Echter, naast kwalitatief hoogstaande bloemen kunt u bij ons ook rekenen op snelle en uitstekende service. Zo kunt u dagelijks bij onze bloemenveiling terecht om uw inkopen te doen.

Bezoek onze showroom in Tilburg

Zo ziet u, voor een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand aanbod aan snijgroen moet u bij onze groothandel in Tilburg zijn! Wij zorgen ervoor dat u een prachtig assortiment aan prachtige bloemen kunt aanbieden bij uw bloemenwinkel in Nederland of het buitenland, bijvoorbeeld Antwerpen. Bezoek hiervoor onze showroom in Tilburg! Heeft u vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13-4681792 of door een e-mail te sturen naar info@kuipersbloemengroothandel.nl. Wij helpen u graag verder!

Heeft u een vraag over onze bloemen?

+31 (0)13-4681792