Bloemengroothandel Antwerpen 2021-05-03T13:36:15+02:00

Passie voor bloemen

Veelzijdig aanbod

Direct van de kwekers

Dé bloemengroothandel voor uw bedrijf in Antwerpen

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren bloemengroothandel en bent u bereidt om een stukje te rijden vanaf Antwerpen? Bezoek dan de showroom van P. Kuipers Bloemengroothandel in Tilburg. Wij bieden u een zeer uitgebreid en bijzonder assortiment aan, bestaande uit allerlei soorten bloemen, bladsoorten, gedroogde producten en hout. Door de showroom van onze bloemengroothandel te bezoeken, schaft u zelf ook een prachtig assortiment aan groen aan voor uw onderneming in Antwerpen.

Een vraag over onze bloemen?

Neem contact op!
Bloemengroothandel Brabant | P. Kuipers Bloemengroothandel Tilburg BV

Bezoek onze showroom

Onze bloemengroothandel biedt een uitgebreid aanbod voor uw winkel in Antwerpen

Bij onze professionele en ervaren bloemengroothandel vindt u zeker allerlei bloemen, bladgroen en divers decoratiegroen die een ware toevoeging zijn aan het assortiment van uw winkel in Antwerpen. Ons aanbod bestaat uit allerlei soorten verse en kleurrijke exemplaren. Dit prachtige aanbod weerspiegelt onze kennis én de grote passie die we hebben voor onze bloemen. Doordat we contacten hebben met diverse kwekers in zowel binnen- als buitenland, bieden we een antwoord op iedere vraag.

Kom bij ons langs

Zo ziet u, als u bijzondere en sterke bloemen wilt inkopen voor uw winkel in Antwerpen, dan moet u bij onze bloemengroothandel zijn. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0)13-4681792 of door een e-mail te sturen naar info@kuipersbloemengroothandel.nl. Wij helpen u graag verder. Het uitgebreide aanbod aan kwalitatief hoogstaande bloemen van onze groothandel is zeker het ritje van Antwerpen naar Tilburg waard!

Heeft u een vraag over onze bloemen?

+31 (0)13-4681792