Snijbloemen groothandel Tilburg 2021-05-03T12:34:44+02:00

Passie voor bloemen

Veelzijdig aanbod

Direct van de kwekers

Snijbloemen koopt u in bij dé groothandel in Tilburg

Prachtige snijbloemen van de beste kwaliteit koopt u bij onze groothandel in Tilburg, nabij Eindhoven, in Brabant. P. Kuipers Bloemengroothandel beschikt over jarenlange ervaring als leverancier van kwalitatief hoogstaande snijbloemen en onze medewerkers hebben écht een passie voor het vak. Hierdoor zorgen we er altijd voor dat het aanbod van onze groothandel in Tilburg, nabij Eindhoven, in Brabant, bestaat uit kleurrijke snijbloemen van de hoogste kwaliteit.

Een vraag over onze bloemen?

Neem contact op!
Bloemengroothandel Brabant | P. Kuipers Bloemengroothandel Tilburg BV

Bezoek onze showroom

De mooiste snijbloemen vindt u bij onze groothandel in Tilburg, in Brabant

Onze inkopers zorgen ervoor dat ons aanbod dagelijks verschilt en vol prachtige verassingen zit. U vindt bij onze groothandel in Tilburg, nabij Eindhoven, in Brabant, daarom allerlei soorten kwalitatief hoogstaande snijbloemen. Dit komt doordat we als leverancier in snijbloemen samenwerken met allerlei bloemkwekerijen uit zowel binnen- als buitenland. Zo hebben we bijvoorbeeld veel diverse rozen in ons assortiment, waarbij onze prachtige en unieke Ecuador-rozen een prominente plaats innemen. Deze sterke rozen zijn te herkennen aan de grote bloemknoppen. Ze hebben een goede houdbaarheid en zijn verkrijgbaar in tal van fraaie en bijzondere kleuren(combinaties).

Geniet van snelle en uitstekende service van dé leverancier van snijbloemen

Als groothandel in Tilburg, nabij Eindhoven – in Brabant – hebben we veel ervaring met snijbloemen, droogbloemen en meer. Hierdoor begrijpen we het belang van snelle service. Om deze kwalitatief hoogstaande én snelle service te bieden, organiseren we dagelijks inkoopmogelijkheden bij onze bloemenveiling. Daarbij vinden we als leverancier van snijbloemen een persoonlijke aanpak zeer belangrijk; u als klant staat bij ons dan ook centraal. Dit betekent dat u al onze prachtige bloemen, het unieke bladgroen, onze gedroogde producten en hout aanschaft tegen een scherpe prijs.

Neem contact met op met dé leverancier van snijbloemen

Wanneer u graag al de snijbloemen van ons als groothandel en leverancier in het echt wilt bekijken, dan bent u van harte welkom om onze showroom in Tilburg, nabij Eindhoven, te bezoeken. Hier kunt u gerust al uw inkopen doen. Wist u dat onze groothandel in Tilburg niet alleen snijbloemen en andere producten levert aan winkels in Eindhoven en de rest van Brabant? Ook bloemenwinkels in Antwerpen zijn van harte welkom om onze snijbloemen, droogbloemen en andere producten aan te schaffen. Heeft u vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13-4681792 of door een e-mail te sturen naar info@kuipersbloemengroothandel.nl.

Heeft u een vraag over onze bloemen?

+31 (0)13-4681792