Bloemengroothandel Brabant 2021-04-21T09:51:32+02:00

Passie voor bloemen

Veelzijdig aanbod

Direct van de kwekers

Dé bloemengroothandel in Brabant

Kuipers Bloemengroothandel bevindt zich in Brabant. Om precies te zijn, onze bloemengroothandel bevindt zich in Tilburg, niet ver van Eindhoven. We bieden een breed assortiment aan, bestaande uit allerlei soorten en kleuren bloemen. Wij hebben écht een passie voor het vak, waardoor we een zeer ruim aanbod hebben. Dit bestaat niet alleen uit bloemen; ook voor diverse bladsoorten, gedroogde producten en hout zit u goed bij onze bloemengroothandel nabij Eindhoven, in Brabant. U als klant staat bij ons centraal, waardoor wij alle producten aanbieden tegen scherpe prijzen. Hierbij maakt het niet uit of u nu een kleine of juist een grote oplage wilt bestellen; onze bloemengroothandel nabij Eindhoven, in Brabant, staat voor u klaar.

Een vraag over onze bloemen?

Neem contact op!
Bloemengroothandel Brabant | P. Kuipers Bloemengroothandel Tilburg BV

Bezoek onze showroom

Ook vanuit Antwerpen kunt u terecht bij onze bloemengroothandel in Brabant

We werken al jaren als groothandel in Tilburg. Hierdoor begrijpen wij het belang van snelle service als geen ander. We organiseren dan ook dagelijks inkoopmogelijkheden op de bloemenveiling én we werken rechtstreeks met onze kwekers. Hierdoor hebben we een ruim assortiment opgebouwd, bestaande uit allerlei soorten bloemen. Bij onze bloemengroothandel nabij Eindhoven, in Brabant, kunt u daarom terecht voor diverse snijbloemen en droogbloemen. Wist u dat wij onze producten ook aanbieden in het buitenland? Zo zijn bloemenwinkels in Antwerpen ook van harte welkom om hun snijbloemen en droogbloemen bij ons in te kopen.

Loop eens binnen bij onze showroom

Zo ziet u, als u op zoek bent naar snelle en goede service en bloemen van uitstekende kwaliteit, dan zit u goed bij onze bloemengroothandel nabij Eindhoven, in Brabant. Kom daarom snel eens langs bij onze showroom! Heeft u vragen? Dan beantwoorden wij deze graag. Bel hiervoor naar +31 (0)13-4681792 of stuur een e-mail naar info@kuipersbloemengroothandel.nl. Wij helpen u graag verder.

Heeft u een vraag over onze bloemen?

+31 (0)13-4681792