Snijbloemen inkopen bij dé groothandel voor uw winkel in Antwerpen 2021-05-03T12:31:07+02:00

Passie voor bloemen

Veelzijdig aanbod

Direct van de kwekers

Snijbloemen inkopen bij dé groothandel voor uw winkel in Antwerpen

Bent u op zoek naar prachtige snijbloemen van een ervaren groothandel waar u inkopen kunt doen voor uw winkel in Antwerpen? Bezoek dan zeker eens de showroom van P. Kuipers Bloemengroothandel in Tilburg. Wij hebben een échte passie voor bloemen. Hierdoor vindt u bij onze groothandel een divers en kleurrijk aanbod aan snijbloemen voor uw winkel in Antwerpen.

Een vraag over onze bloemen?

Neem contact op!
Bloemengroothandel Brabant | P. Kuipers Bloemengroothandel Tilburg BV

Bezoek onze showroom

De mooiste snijbloemen vindt u bij onze groothandel voor uw winkel in Antwerpen

Onze inkopers zorgen ervoor dat we dagelijks een wisselend en verassend assortiment aan te bieden hebben. Zo wordt u steeds opnieuw geïnspireerd door het uitgebreide aanbod aan snijbloemen en droogbloemen van onze groothandel, die een ware toevoeging zijn aan het assortiment van uw winkel in Antwerpen. Zo bieden wij een uitgebreid assortiment aan Ecuador-rozen aan. Deze soort staat bekent om haar grote bloemknoppen en stevigheid. Hierdoor heeft deze rozensoort een lange houdbaarheid. Deze en nog vele andere bloemsoorten vindt u bij onze bloemengroothandel.

Kom bij ons langs

Wij zijn ervan overtuigd dat u bloemen moet ruiken en voelen om de juiste keuze te kunnen maken. Bezoek daarom onze showroom in Tilburg! Hier vindt u alle prachtige snijbloemen die onze groothandel aanbiedt, zodat u de inkopen voor uw winkel in Antwerpen snel en eenvoudig kunt doen. Heeft u vooraf vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0)13-4681792 of door een e-mail te sturen naar info@kuipersbloemengroothandel.nl.

Heeft u een vraag over onze bloemen?

+31 (0)13-4681792