Droogbloemen groothandel Antwerpen 2021-05-03T13:17:23+02:00

Passie voor bloemen

Veelzijdig aanbod

Direct van de kwekers

Droogbloemen kopen bij een groothandel voor uw winkel in Antwerpen

Wilt u prachtige en kwalitatief hoogstaande droogbloemen kopen bij een professionele groothandel voor uw bloemenwinkel in Antwerpen? Kom dan zeker eens langs bij de showroom van P. Kuipers Bloemengroothandel in Tilburg. De prachtige en kleurrijke collectie aan droogbloemen en andere producten die u vindt bij onze groothandel, is zeker het ritje waard vanaf Antwerpen.

Een vraag over onze bloemen?

Neem contact op!
Bloemengroothandel Brabant | P. Kuipers Bloemengroothandel Tilburg BV

Bezoek onze showroom

Droogbloemen inkopen bij een groothandel voor uw winkel in Antwerpen? Bezoek ons

Doordat wij een zeer grote passie hebben voor het werken met bloemen en alles wat hier mee te maken heeft, kiest u bij ons uit een zeer uitgebreid aanbod. Ons assortiment bestaat echter niet alleen uit bloemen; onze bloemengroothandel heeft ook bladgroen, hout en gedroogde producten in het assortiment. De inkopers van onze groothandel doen hun best om iedere dag verrassende producten aan te bieden, zodat u bijzondere droogbloemen en sterke snijbloemen kunt kopen voor uw bloemenwinkel in Antwerpen.

Bekijk het aanbod in onze showroom

Zo ziet u, droogbloemen inkopen voor uw bloemenwinkel in Antwerpen doet u bij onze groothandel in Tilburg. Bezoek daarom zeker eens onze showroom om alle prachtige bloemen die wij aanbieden te bekijken. Heeft u vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13-4681792 of door een e-mail te sturen naar info@kuipersbloemengroothandel.nl.

Heeft u een vraag over onze bloemen?

+31 (0)13-4681792